Små fine broderi poser

Jeg har købt disse fine små naturfarvede poser til mine hæklede vatrondeller, og derefter broderet et lille mønster på posen. Denne er til min mor, som en del af hendes pakkekalender her i december. Jeg synes det er en ret fin måde, at samle de hæklede rondeller på, især hvis man skal hjemmefra, og har brug for at pakke dem i toilettasken.

Generelt er jeg virkelig vild med broderi, det ser så fint ud! Det giver altid ting et meget personligt udtryk, fordi intet broderi er ens. Jeg er vild med de mange teknikker der findes indenfor broderi, og er begyndt at prøve lidt forskelligt af, hver gang jeg broderer. Der er f.eks. en bestemt måde at lave blomsterne på, og roserne (de helt runde lidt tykkere blomster), og en smart måde at lave bladene på.

Jeg har fundet en del video vejledninger på Instagram, hvor nogle er gode til, at lægge små korte vejledninger op. Dog vil jeg sige, at det er lidt en udfordring at brodere på sådan en lille pose som den her, da det er svært at komme til bagsiden imens man er igang. Så hvis det er første gang du skal brodere, så vil jeg anbefale at gøre det på fx. Et stofnet eller en t-shirt, hvor det er nemt at komme til bagsiden.

Poserne har jeg fundet i en butik i KBH der hedder EcoEgo. De forhandler en masse økologiske og fairtraide produkter. Jeg kan virkelig godt lide, at poserne er fairtraide, for når nu de hæklede rondeller, er med til at støtte op om miljøet, så er det rart, at poserne gør det samme.

Broderi, DIY
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply