Update – livet på slotsgade

Jeg havde tænkt mig, at jeg ville være meget mere aktiv på blog og instagram her i december, og lave en masse julepynt, jeg kunne vise jer. Det skete desværre ikke… Når jeg har travlt på studiet, mister jeg lidt energien til at lave en masse kreativt ved siden af. Men de perioder har vi jo allesammen! 

En anden grund til min manglende julepynt, skyldes nok også at jeg ikke skal holde jul i Danmark i år. I morgen rejser jeg nemlig til Indien(!!!) med min familie, og besøger min bror, der lige nu arbejder derude. Jeg glæder mig helt vildt! Det bliver så spændende at opleve lidt af det land og deres kultur. Vi er endda så heldige, at være blevet inviteret med til bryllup, og jeg tror det bliver en kæmpe oplevelse! 

Det er første gang jeg ikke holder jul i Danmark, og selvom jeg elsker julen og juleaften og hyggen og alt den gode mad, så glæder jeg mig endnu mere til at fejre den på en helt anden måde i år. Det bliver også helt rart med et pusterum fra Haderslev og de uendelige tanker om studie, opgaver, praktik osv. Vi lever lidt i en boble hernede, og tro mig, jeg er utrolig glad for mit studie, mine venner og min hverdag, men det kan også være rart at komme væk og få tankerne lidt på noget andet end ens eget lille liv. 

Jeg når dog lige, at komme hjem til nytår, og det skal jeg fejre med mine venner her i Haderslev. Det glæder jeg mig meget til! Så skal der konfetti ud over det hele 😉

Tak fordi du læser med her på frkfingernem, det betyder meget. 

Glædelig jul og godt nytår fra mig /Julie

 

Livet på Slotsgade
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply