Opbevaring til broderigarn

Efter jeg er kommet hjem fra sommerferie og tilbage til min dejlige lejlighed her i Haderslev, så har jeg haft gang i projekt ‘få styr på alt mit krea’. Jeg har haft så mange ting til at ligge løst rundt omkring, at jeg ikke har kunne finde noget af det jeg skulle bruge. Nu har jeg ryddet op i skuffer og poser, og smidt ting ud jeg ikke har brug for længere. Verdensbedste følelse når det er gjort, totalt uoverskueligt midt i processen haha 😉

I den forbindelse har jeg lavet et nyt system til alt mit broderigarn, som har været et stort kludder. Jeg har rullet meget af garnet omkring tøjklemmer og samlet det hele i en høj glaskrukke. Jeg synes både det pynter, men det giver også et bedre overblik over hvilke farver jeg har. For jeg har fået utrolig mange fine rester fra min farmor, så nu kan jeg rent faktisk se hvad jeg har. Resten har jeg lagt i en gennemsigtig mappe, og når der bliver plads på klemmerne, så kan det komme derover 🙂

træklemmerne har jeg købt i Normal. Jeg mener, at jeg fik en pakke med 20 klemmer for 10 kr! Og glaskrukkerne har jeg fundet i genbrug. Jeg tænker, at man også sagtens kan bruge store syltetøjsglas, hvis man har det.
Jeg håber at du måske kan få gavn af denne opbevaringsmetode til dit broderigarn 🙂

Broderi, DIY
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply