Student, gensyn og influenza, starten på min sommerferie

Det er så dejligt med sommerferie. Forstår slet ikke hvor de sidste 2 uger pludselig er blevet af, men så er det jo heldigt, at man som studerende kan nyde godt af omkring 2,5 måneders sommerferie, så der er stadig mange uger endnu!

Der har været en del at se til her i starten af ferien – min ene lillebror er blevet student, og min anden lillebror er kommet hjem efter et år på udveksling i Chile. Det har været nogle gode dage med glade studenter, og en fantastisk følelse at hente vores lillebror i Københavns lufthavn efter at have undværet ham i et år.

Desværre har jeg også ligget syg, og sovet mange dage væk. Ikke den fedeste start på ferien, hvor jeg havde planer om så meget andet, end at have ondt af mig selv og stene Netflix. Jeg elsker at være produktiv og hele tiden være i gang med projekter, så jeg er virkelig ikke god til at lave ingenting.

MEN nu er jeg endelig blevet frisk igen, og jeg har fået ny energi og nye idéer til forskellige projekter, så det er dejligt. Jeg har blandt andet været i gang med at brodere, og derudover er jeg gået i gang med at hækle en sommertop, som jeg er spændt på hvordan bliver.

Her til sidst vil jeg lige linke til et af mine tidligere blogindlæg om ‘åben når’-breve, som jeg varmt kan anbefale hvis du skal undvære en person i længere tid, eller blot vil give en personlig gave til en du holder af. For et år siden da min lillebror tog til Chile, havde jeg fået familie og venner til at skrive nogle breve til ham, som han fik med i kufferten. Flere gange i løbet af det sidste år, har han givet udtryk for hvor hyggeligt det var at åbne dem, og her efter han er kommet hjem, har han også fortalt, at det var dejligt at få små hilsner fra venner og familie hjemmefra, når man var så langt væk fra alle.

Rigtig god sommer til dig 🙂

Nedenfor lidt billeder fra studenterteltet 🙂

Andet
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply