frkfingernem.dk

Tiden går simpelthen så hurtig for mig for tiden. Men det gør den sikkert også for jer! Det er i hvert fald ved at være alt for lang tid siden, at jeg har skrevet noget her på frkfingernem. Og det er bestemt ikke fordi jeg ikke har lyst længere, men jeg har brugt lang tid på at ændre hele bloggens udseende, købt eget domæne, og i det hele taget fået endnu mere styr på alle Wordspress’ funktioner – for der er virkelig mange!

Nu tror jeg, at jeg er ved at have fået styr på det meste, så derfor har jeg selvfølgelig åbnet den op for jer. Jeg håber at I nemmere vil kunne finde rundt mellem alle mine blogindlæg i dette nye layout. Jeg har i hvert fald prøvet at inddele alle blogindlæggene i kategorier, så det burde være mere overskueligt at finde inspiration, til lige præcis det man ønsker.

Derudover har jeg nu muligheden for at lægge videoer op, direkte her i mine blogindlæg, så det bliver meget nemmere for jer at finde nogle af de guides jeg lægger ud 🙂

Sidst men ikke mindst, så synes jeg det er VILDT lækkert, at min blog nu bare hedder “frkfingernem.dk” 🙂

Og ja, da jeg nu har muligheden for at smide videoer direkte op herinde, så tjek lige nedenfor, hvor du kan se en kort motion graphic video, som jeg har lavet efter at have haft et virkelig spændende forløb på mit studie, hvor vi har lært en helt masse fede ting i After Effects. (Den er fedest med lyd…).
YES – frkfingernem er klar igen 😉

Livet på Slotsgade
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply