Tokyo

Min familie og jeg var 2,5 uge i Japan i sommers. Det var en vildt fed rejse, og vi oplevede så mange spændende, sjove og mærkelige ting.

Hele turen havde vi valgt at planlægge hjemmefra (jeg skriver ’vi’, for vi var faktisk alle sammen med til at planlægge lidt 😉 ), da vi ikke havde vildt lang tid i landet, og derfor gerne ville nå at opleve så meget som muligt. Så til at starte med havde vi 4 dage i Tokyo. Vi boede på et anderledes hotel end vi er vant til ’The Prime Pod Ginza Tokyo’, hvor man sov i hver sin ’boks’. Det var en vildt fed oplevelse, og det fungerede virkelig godt! Der var rent og pænt, og det var faktisk ret hyggeligt at sove i sit eget lille rum. Man havde på ingen måde følelsen af at dele værelse med 30-40 andre gæster. Og det var pige-drenge opdelt, hvilket også var meget rart.

 

En morgen tog vi til verdens største fiskemarked, som var i meget kort afstand til hvor vi boede. Det var også en vild oplevelse. Det var kæmpe stort og kaotisk for os som ikke var en del af det, men for dem kørte det hele sikkert efter en nøje planlagt plan. Der var så mange fisk og mennesker, og køretøjer der fragtede ting rundt omkring og ind og ud mellem hinanden.

 

Tokyo er en virkelig stor by, og det var vildt at opleve! Et sted hvor vi virkelig kunne mærke det, var da vi tog til verdens travleste kryds – Shibuya crossing point. Det var seriøst helt vildt hvor mange mennesker der gik over det kryds. Vi prøvede det selv en hel del gange, for det var virkelig sjovt at opleve, og vi tog en hel del skøre billeder! Jeg mener at vi læste, at der hver dag krydser 3,5 million(!!!) mennesker i det kryds, det er jo fuldstændig vanvittigt!

 

Templer så vi også en del af, og de var virkelig smukke! Der er ret mange små templer rundt omkring, som slet ikke er særligt befolkede, men det kan man vidst ikke sige om det tempel vi besøgte på billedet nedenfor 😉 Men flot det var det!

 

Næsten alle billeder i denne blogpost er taget og redigeret af min bror, som er en vildt dygtig fotograf! Vi var så heldige at have ham til at dokumentere alle de fede oplevelser som vi havde 🙂
Hvis I vil se endnu flere flotte billeder fra Japan og andre steder i verden, så tjek hans hjemmeside ud HER. Eller find ham på instagram: worldintopixels.

Rejse
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply