Emballage design

IMG_2333IMG_2323IMG_2335IMG_2339V6farve kopiV6hvid kopiV6pink kopi

Det er snart længe siden jeg har skrevet et blogindlæg! Tiden går simpelthen alt for hurtig for mig her på højskolen. Jeg vil utrolig gerne dele en masse kreative idéer med jer, men mens jeg går her på højskolen, bliver det desværre ikke så tit. Denne gang vil jeg egentlig bare vise et af de projekter jeg har lavet i Grafisk design. For et par uger siden designede jeg ny emballage til V6 tyggegummi. Det var en sjov opgave, men også ret udfordrende at finde på et helt nyt udtryk.

Jeg tegnede emballagen udfoldet i Illustrator, og derefter printede jeg den ud, og prøvede at folde det til tyggegummi æsker. Farverne på æskerne er ikke helt de samme som dem i Illustrator, men det giver et fint billede af hvordan de ville komme til at se ud, hvis de blev trykt i virkeligheden.

Der kommer meget snart endnu et blogindlæg, med kreative idéer til konfirmationen/gæsterne/konfirmanden 🙂

Grafisk design
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply