Keramik og pølseteknik


I sidste uge havde vi værkstedsuge, og i den uge arbejdede jeg med keramik. Så nu er jeg godt på vej til at blive prof! Ej det kræver virkelig meget øvelse – specielt at dreje. Det ser så mega nemt ud, men det er alt andet end nemt! Til gengæld er det super sjovt, og det var fedt at arbejde med ler i en hel uge. Jeg fik virkelig styr på pølseteknikken 😉 Vi arbejdede både med almindeligt ler og med porcelænsler. Porcelænsler kan godt være lidt sværere at arbejde med, men jeg synes jeg fik lavet nogle fine krus (igen pølseteknik – det virker bedst for mig…). Nu bliver det bare spændende at se hvordan det hele bliver, når det bliver brændt. Forhåbentligt går det ikke i stykker.

I den her uge er det tilbage til grafisk design. Vi er i gang med at lave nogle små bøger, som skal trykkes på Riso printeren – det tror jeg bliver godt!

Hvis du vil læse mere om de grafiske projekter jeg har gang i her på højskolen, så kan du læse med HER. Jeg har valgt at starte en ekstra blog, som kun omhandler grafiske projekter. Men jeg vil selvfølgelig stadig forsætte med at dele kreative ideer her på frkfingernem – selvom mine indlæg her det næste halve års tid nok bliver kreative på en anden måde end før, og kommer til af handle lidt om højskole også 😉

Keramik
Tidligere indlæg
Næste indlæg

No Comments

Leave a Reply