Sy selv nederdel (på under 1 time)

 

9caug

 

jz4ue

Jeg har syet mig to nye nederdele – og jeg kunne godt finde på at sy mig en tredje! De er utrolig nemme at sy, og jeg er vild med resultatet. Jeg kan godt lide den måde stoffet folder på, det giver nederdelen lidt mere liv og får den til at se mere ‘løs’ ud, end hvis den havde været helt stram uden folder.

Opskriften fandt jeg på bloggen ‘mariesfabrik‘, hun har lavet en rigtig god vejledning, der er lige til at gå til. Og for en som mig, der ikke altid har den største tålmodighed, så er det virkelig fedt, at man efter mindre end 1 time kan se resultater 😉

Når man syer en draperet nederdel, så syer man faktisk bare et stykke stof sammen til et rør, hvorefter man folder stoffet så man kun har et halvt rør, og twister det yderste lag stof en halv omgang. (Snart laver jeg en vejledning på nederdelen, men indtil da, kan I følge linket til ‘mariesfabrik’ 🙂 )

Har I ikke fået bare en lille smule lyst til at sy nu? 😉 En draperet nederdel er i hvert fald let at gå til!

DIY, Sy
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply