Origami stjerner

IMG_9567 kopiIMG_9559 kopiIMG_9546 kopiIMG_9564 kopiIMG_9593 kopi

Jeg er gået lidt i gang med julepynten. Flere steder har jeg set stjerner a la disse, og tænkte at de ville være fine at have hængende. Jeg har fulgt en vejledning på youtube, det kan nemlig godt være lidt svært at tage billeder af hvordan man gør, så jeg vil anbefale at følge dette link, hvis du selv vil i gang med at folde origami stjerner. Det skal lige siges, at de er lidt svære at samle, men med lidt tålmodighed skal det nok lykkedes 😉

frkfingernem er også kommet på INSTAGRAM, følg endelig 😀

DIY, Jul, Papir fold
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Idéer til pakkekalenderen | frkfingernem
    10. November 2016 at 18:28

    […] Origami stjerner […]

  • Leave a Reply