Hej og velkommen til mit kreative univers, som også er fyldt med vandreture og rejser

Her på min blog håber jeg, at jeg kan inspirere dig til alverdens kreative projekter, give dig idéer til vandreture og give dig lyst til at opleve endnu mere af verden. Jeg deler nemlig lidt om det hele, så du kan både læse om strik, linoleumstryk, smykker, rejser, naturfarvning, sy, vandreture, malerprojekter og meget mere.

Min blog har eksisteret siden 2013, hvor jeg gik på efterskole. Nu er jeg færdiguddannet i Visuel Kommunikation og arbejder hos DILLING. Her er jeg en del af marketing, hvor jeg arbejder med SoMe, og skaber content til alle vores platforme, både video og billeder. Det er lige nu det bedste job jeg kunne drømme om, med de bedste kollegaer! 🙏🏼

Det var lidt om mig. Jeg er glad for at du kigger forbi – du kan også finde mig på Instagram ☺️

Mange hilsner fra Julie

  1. Jeg strikker og spiser bridgeblanding – mine kollegaer mener det er totalt gammeldags (i hvert fald min sliksmag…)
  2. Jeg har lavet yoga siden jeg gik i 1.g på gymnasiet
  3. Elsker lyden af en støvsuger – så afslappende
  4. Læser mit horoskop næsten hver dag – er blevet totalt grebet af Co-star app’en
  5. Mit favorit transportmiddel er tog – især nattog på rejser i udlandet!

Det var min roomie på efterskolen, som forslog mig at starte en blog, men for at komme i gang krævede det jo et navn. Jeg mindes, at vi sad en søndag på efterskolen, en lille gruppe piger, og brainstormede på navne til min nye blog. Vi var mange navne igennem, men på et tidspunkt landede navnet på Frk. Fingernem. På det tidspunkt havde jeg ingen anelse om, at min blog stadig ville være i live næsten 10 år efter.

Navnet er på en måde blevet en del af min identitet, for det er ligesom under det navn, at hele mit kreative univers eksisterer. I gymnasiet startede jeg også min Instagram profil, som hedder “frkfingernem” og med tiden, er det faktisk sådan jeg tænker navnet på min blog – skrevet med små bogstaver ud i ét.

Mit mest læste blogindlæg det seneste år, er “sy dit eget stofnet“. Det passer jo også fuldstændig ind i hele den sy-trend der har været siden corona. Og personligt elsker jeg også stofnet! Jeg bruger dem hver dag, og jeg har mange, for de bliver brugt til alt mit krea, indkøb, ture, opbevaring mm.

Min næste store rejse går til Grønland sammen med min familie, mit bedste rejseteam! Jeg glæder mig helt vildt! Vi skulle have været afsted i sommeren 2021, men corona gjorde, at den er blevet udskudt til i år, så vi har haft lang tid at glæde os i. På de billeder jeg har set, ser det så smukt og storslået ud, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor vildt det bliver at opleve i virkeligheden 😍