Kalender 2021

Så er vi endnu en gang gået ind i et nyt år, og som altid synes jeg at tiden går utrolig hurtigt! Jeg tænker næsten ikke at det nye år, kan overraske os mere end 2020, i hvert fald ikke samfundsmæssigt, men måske godt personligt. For vores individuelle liv tænker jeg, kan stadig se meget forskellige ud. Det er ikke til at vide hvad der kommer til at ske i 2021 for os hver især.

Personligt synes jeg der skete mange gode ting i 2020, hvis vi ser bort fra Corona. Jeg flyttede i en ny lejlighed med en ny roomie her i Aarhus, hvor jeg virkelig er glad for at bo. Jeg fandt lejligheden via en facebook gruppe, og flyttede ind hos Frederikke, som jeg ikke kendte før. Det har vist sig at være en virkelig god beslutning, for selvom jeg troede, at jeg bedst kunne lidt at bo alene, så har jeg fundet ud af, hvor hyggeligt det er at have en roomie, og en at dele sin hverdag med. 

Derudover afsluttede jeg min praktik hos Søstrene Grene i foråret, efter et meget lærerigt og spændende halvt år i deres Grafiske Design afdeling. I sommers blev jeg færdig med min bachelor og har nu en uddannelse i Grafisk Kommunikation – hvor vildt er det ikke lige! Jeg fatter stadig ikke, at jeg ikke længere er studerende, (og ikke længere kan få studierabat nogen steder haha).

Til gengæld er jeg blevet så voksen (selvom jeg på ingen måde føler mig det), at jeg i august måned startede på mit første job som færdiguddannet. Siden da har jeg arbejdet hos virksomheden DILLING, der sælger økologisk tøj i merinould – ja, jeg er blevet kæmpe fan af uld, efter at være startet i det job, det er så lækkert! Her sidder jeg i marketingafdelingen, og står bl.a. for content til de sociale medier, samt webdesign til DILLINGs hjemmeside og andre grafiske opgaver. Det er sådan et spændende job, og jeg er virkelig glad for, at have fået den mulighed. Tænk at få lov at være med til at kommunikere om et brand og et produkt, hvor kvalitet, miljø- og arbejdsforhold er helt i top – det er jeg stolt af. 

Nå, men nok om hvad jeg har foretaget mig i 2020. Egentlig vil jeg også bare gerne dele denne fine fotokalender med jer. Kalenderen er til min mor, som en del af hendes ‘åben når… vi går ind i 2021’-brev. Sammen med mine brødre fandt vi billeder fra vores mange rejser sammen, hvorefter jeg med tusch og tape, har lavet denne personlige udgave af en årskalender for 2021. 

DIY, Livet i Aarhus
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply