Åben når… du fylder 50 år

I December måned fyldte min mor 50 år, og derfor ønskede mine brødre og jeg, at give hende en særlig gave, som hun ville huske. For det er da ret stort, at fylde 50 og være halvvejs gennem livet.

Jeg har flere gange skrevet om “Åben når breve” – det her er 5. blogindlæg om brevene, som jeg synes er en genial gave, fordi den kan gøres så personlig. Vi besluttede, at give vores mor nogle af de her ‘Åben når’-breve, og udvide konceptet lidt ved at købe nogle gaver til de fleste at brevene. 

Helt kort om ‘Åben når’-breve:

Du skriver et antal forskellige breve, med titlen ‘Åben når…’ og skriver derefter hvornår brevet skal åbnes. Her kan du være kreativ og finde på titler, der passer til lige præcis den person du vil give brevene til. 

Her kommer der et par eksempler fra mig og mine brødres gave til vores mor.

Åben når… du fylder 50 år

Det her var selvfølgelig det første brev hun skulle åbne på sin fødselsdag, hvor vi havde skrevet en lille fødselsdagshilsen.

I det første brev, kan man evt kort forklare lidt om brevene, og at de kan åbnes når vedkommende har brug for dem.

Åben når… du vil vide hvor smuk du er

Min mor elsker neglelak, og det er en ting der virkelig minder os om hende. Derfor giver vi hende sammen med dette brev en ny neglelak. I brevene skiftes mine brødre og jer til at skrive en hilsen til vores mor. I det her brev skriver jeg om nogle gamle minder med min mor, og fortæller hende hvor smuk vi synes hun er. (Det lyder måske cliché, men vi mener det! 😉 )

Åben når… det skal være lidt royalt

Vores mor er ret vild med kongehuset og kan godt lide at følge med i, hvad der sker i vores kongefamilie. Derfor skulle hun selvfølgelig have et nummer af Billed-Bladet, fra det år og den uge hvor hun fyldte 50 år 😉 

Åben når… vi går ind i 2021

Til dette brev hørte der en kalender for 2021 med. Vi havde fundet en masse fine billeder fra vores mange rejser, som jeg satte sammen til en samlet årskalender.

(Der kommer snart et blogindlæg om den idé).

I alt skrev vi 9 personlige breve, hvor der til nogle af brevene følger en gave med. Tanken er, at vores mor kan åbne brevene, alt efter hvornår hun synes titlerne passer, i løbet af det næste halve til hele års tid.

Jeg har før skrevet brevene til 2 af mine veninder og til mine 2 brødre inden de hver især skulle på en lang rejse. De blogindlæg kan du finde her, og få mange flere idéer til titlerne og indholdet i brevene:

Åben når…
Åben når… (part 2)
Åben når… (part 3)
Åben når… (part 4)

Og her kommer der lige et link til min kreative praktik ansøgning, hvor jeg også tog udgangspunkt i disse breve:
Åben når… i har brug for en praktikant

DIY, Gaveidé
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply