Nyuddannet – hvad så nu?

I sommers d. 12 juni blev jeg færdiguddannet i Grafisk Kommunikation fra Skolen for Visuel Kommunikation. Det har været tre utrolig gode og lærerige år, og ikke mindst en uforglemmelig tid i Haderslev med mange gode bekendtskaber ❤️

Nu står jeg så her nyuddannet og med alverdens muligheder foran mig! I sommers tænkte jeg meget på min fremtid. Men nu er jeg startet fuldtid hos virksomheden DILLING, som producerer og sælger økologisk uld- og bomuldstøj. Her sidder jeg i marketingafdelingen og laver alle mulige spændende opgaver – det er så lærerigt! Jeg føler mig vildt heldig at have fået den mulighed. Så de mange fremtidstanker er lagt lidt til side.

Men i sommers gik jeg med helt andre tanker, og gør det stadig lidt endnu. Jeg havde/har lyst til at udfordre mig selv. Komme ud af min comfortzone og prøve noget helt nyt. Længe har jeg overvejet at rejse alene, men ikke været sikker på hvorhen og om jeg overhovedet turde. 

I slutningen af juni-måned var jeg på vej hjem fra København, og jeg begyndte at lytte til lydbogen “kvartlivskrise på Caminoen”. Den satte så mange tanker i gang hos mig, og der gik ikke længe før jeg tænkte det er dét jeg skal! Jeg vil gå Caminoen i Spanien.

Og det vil jeg stadig. Det var så inspirerende at høre om Simone Jespersens oplevelse, og jeg kunne genkende så mange af hendes tanker. Jeg tror det vil være en virkelig god udfordring for mig. Jeg kommer til at skulle klare mange ting alene, men samtidig kommer jeg også til at møde en helt masse andre mennesker på ruten. 800 kilometer er virkelig langt at gå! Og jeg tror ikke helt jeg har forstået den distance endnu, men i sommers gik jeg 4 dage på Camønoen med min veninde, og det var mega fedt! Så jeg glæder mig helt vildt og jeg er sikker på det nok skal gå! Hehe 😉

Men jeg er blevet i tvivl om, hvornår jeg vil gå den. I sommers håbede jeg på at komme afsted her i september/november, men nu overvejer jeg at vente. 

Til at starte med er jeg blevet ansat hos DILLING i en periode, men der er måske mulighed for at jeg kan blive, og det kunne også bare være vildt spændende! 

Derudover er der Corona, som gør rejsen til Spanien lidt usikker. Så nu må vi se, jeg ved stadig ikke hvornår jeg kommer afsted, men det kommer til at ske før eller siden 😉

Livet i Aarhus
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply