Videoguide – hæklede rondeller

Jeg vil lige dele et blogindlæg med videovejledning til de her fine bæredygtige bomuldsrondeller. Vejledningen har jeg også delt på min IGTV på instagram, men tænkte det ville være rart også at kunne finde guiden her.

Jeg har fået mange positive henvendelser fra de personer som har prøvet at skifte deres vatrondeller ud med de hæklede rondeller. Jeg er også selv stor fan, og har snart brugt dem i et år. Tænk hvor meget vat jeg har sparet!! De her kan bruges igen og igen, jeg vasker dem bare sammen med resten af min kogevask, og så er de klar til brug igen 🙂

Flere af mine veninder som aldrig har hæklet før, har prøvet min guide og fået hæklet de fineste rondeller. Jeg synes det er så sejt når man aldrig har hæklet før! Tag mig endelig på Instagram, hvis du prøver at hækle dine egne rondeller.

Et godt tip! Inden du tager dine bomuldsrondeller i brug, er det en god idé at ligge dem i blød i koldt vand i et døgns tid. Det gør, at de har meget lettere ved at suge og tage imod vand og rensevæske.

Videoguide

Nedenfor kan du finde videoguide til de hæklede rondeller. Den er meget begyndervenlig, og jeg går langsomt igennem alle steps fra start til slut.

Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
DIY, Hækling
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply