En dag på Nørrebro

Vi startede vores dag på Nørrebro ud med sen brunch på THE SIXTEEN TWELVE.
To gode sager! Bananbrød og crossaint med bær og granola – såå lækkert!
Den fyldte crossaint var vores yndlings 😉
Længere nede af Jægersborggade kom vi forbi keramiker Inge Vincents, som har de fineste keramik krus.
“Slikmund”
Bare udstillingen af fine ting og sager på gaden gav mig lyst til at kigge ind hos Craft Sisters.
De her fine kimonoer er skrevet på min ønskeseddel!
Skråt overfor Craft Sisters ligger denne lille japanske butik, med kollektioner fra Japan, samt mange fine accessories.
Vi gik forbi PRAG, som er en vintage butik fyldt med farverige klæder. Her blev jeg nødt til at kigge ind, og hvor var der mange pæne kjoler fra forskellige tidsperioder.
Med inspiration fra Trinesblend, kiggede jeg selvfølgelig forbi fine fine Moment.
Her kan man forelske sig i mange fine og farverige sager!
Så skævt, skørt og sejt!
Skål og øreringe pynter nu i Aarhus

For et par dage siden besøgte jeg min bror i København, og sammen har vi udforsket områder vi endnu ikke kender så godt til. Selvom min bror har boet i byen i snart et år, er vi stadig ret uvidende jyder, som mangler at lære endnu flere af københavns mange skønne områder at kende. Så det var helt perfekt med nogle dage til at være turist og gå på opdagelse.

For nogle måneder siden opdagede jeg Trinesblend på Instagram, og siden har jeg nydt at følge med i hendes farverige og inspirerende univers. Hun bor på Nørrebro, og har skrevet en super god guide til området, som jeg fandt meget inspiration hos, da min bror og jeg vandrede igennem mange af Nørrebros gader. Guiden kan du finde lige HER.

Derudover har jeg selv prøvet at samle lidt billeder fra vores dag og de steder vi kom forbi. Jeg kan især anbefale THE SIXTEEN TWELVE hvor vi fik den lækreste fyldte crossaint med bær og granola! Caféen ligger på Jægersborggade, som er en super hyggelig gade med mange sjove og hyggelige butikker og caféer. Stor anbefaling fra en kreativ jyde som mig 😉

Da vi havde brug for en pause gik vi ind på Assistentens kirkegård. Her var virkelig rart og roligt fra gadernes travle lyde. Elsker at der så mange steder i byen er bænke, hvor man kan sidde og få en pause og bare være. I kirkegårdens pæne have fandt vi to bænke og tog en slapper.

Efterfølgende fandt vi butikken Moment, som jeg havde læst om hos Trinesblend. Den er flyttet fornylig, men vi fandt den på Ravnsborggade, og hvor var den bare fin! Jeg købte et sæt cupcakes ørestikker og en lille skål til opbevaring af smykker. Gode souvenirs fra en god dag 🙂

Danmark, Rejse
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply