DIY runde perlearmbånd

Jeg har været i gang med at sy mine egne runde perlearmbånd, i de fineste sommerlige farver. Jeg har efterhånden set dem en del gange i forskellige butikker, og har længe haft lyst til at prøve at lave dem selv.

På youtube søgte jeg efter diy-guides, og der kommer en del videoer frem hvis man søger “beaded crochet bracelet”. Jeg ledte dog efter en video, hvor det ikke er nødvendigt med en hæklenål. Det var ret svært at finde, fordi jeg ikke præcis vidste hvad teknikken kaldes, men det lykkedes mig at finde denne vejledning. Desværre er guiden på et sprog, som jeg intet forstår af, men det gik!

Hvis du følger guiden, vil jeg anbefale at starte med 4 perler på tråden, i stedet for de 6, som hun viser i videoen. Jeg lavede nemlig to forskellige armbånd, hvor det første med de 6 perler desværre har svært ved at holde den runde form, og bliver mere flad. Men det kommer sikkert an på størrelsen på de perler du bruger.

Tråden jeg bruger er købt hos Smyks.dk, og du kan finde den HER.
Perlerne er købt samme sted 🙂

Del endelig hvis du går i gang med perleprojektet! Hvis du bruger hashtagget #kreaproces kan vi følge hinandens projekter undervejs 🙂

DIY, Smykker
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply