Året der gik 2019

Så kom vi ind i 2020 – et helt nyt årti! Hvert år bliver jeg altid helt nostalgisk, når jeg tænker tilbage på alt det jeg har oplevet i det forgangne år. Selvom de enkelte dage til tider føles lange, så går et år alligevel så utrolig hurtigt!

2019 vil jeg huske for min sidste tid som studerende i Haderslev (mangler kun min eksamen i Haderslev til juni i 2020), for alle de hyggelige stunder jeg har haft med mine medstuderende, og hele det liv vi levede i vores egen lille sønderjyske boble.

Jeg vil huske året på min nye hverdag her i Aarhus, på den dag i sommers, hvor jeg fik at vide, at jeg skulle starte i praktik hos Søstrene Grene, og alle de mange spændende oplevelser jeg allerede har haft hos dem.

Så blev det også året hvor jeg har fået 700 følgere på Instagram (tak for jer!!), skiftet mine vatrondeller ud med mine egne hæklede, og lavet en hel del perlesmykker. OG jeg fik strikket min første trøje!! – hele tre blev det til endda! 😀

Jeg har oplevet endnu et kontinent da jeg rejste til Chile og Peru med min familie i sommers, og i den forbindelse også været højere over jordens overflade end jeg før har været – nemlig 5000 meter, da vi besteg regnbuebjergene i Peru.

Så mange gode ting er sket i 2019, og jeg glæder mig til at finde ud af, hvad 2020 vil bringe af nye spændende oplevelser! Jeg glæder mig til endnu flere krea-projekter, og til at dele dem med jer, så jeg forhåbentligt kan inspirere jer til enten strik eller broderi, perler eller personlige breve, eller hvad det ellers måtte være af kreative ting og sager!

Tak fordi du følger med <3
Godt nytår fra mig

 

Her til sidst vil jeg lige dele en video jeg lavede til en eksamensopgave i september måned, den viser et lille udsnit af projekter jeg har lavet på mit studie, og hvordan jeg godt kan lide at arbejde kreativt – bedst med lyd!!

Livet i Aarhus
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply