Læder nøglering

Her i weekenden endte min veninde og jeg med, at lave lædernøgleringe til den helt store guldmedalje! 😉 Vi blev enige om, at det er en ret fin personlig gave, som de fleste både mænd og kvinder, store og små, vil blive glade for at modtage. Vi er begge studerende, og med et SU-budget, så er en gave som denne, ret overskuelig at give til familiemedlemmer eller venner til jul.

Det var vildt hyggeligt, at sidde og lave sammen, og pludselig havde vi jo julegaver til det meste af familien haha! (eller i hvert fald til et par stykker 😉 ).

Det du skal bruge er:
Læder – vi købte vores i Søstrene Grene, men jeg ved, at Panduro også har noget der minder om.
Nøgleringe – kan købes i hobby forretninger, og kan som regel også findes i Søstrene Grene.
Skruenitter – Vi købte vores i Panduro.
Hultang – kan købes i de fleste hobbyforretninger.
Syl – kan købes i byggemarkeder og sikkert også i hobbyforretninger.

Gaveprojektet er forholdsvist billigt, men det kræver selvfølgelig, at man har lyst til at investere i en hultang. Men man kan faktisk også vælge, at lave huller med en syl, og sy nøgleringen sammen – på den måde undgår du at skulle købe en hultang, og du behøver heller ikke købe skruenitter. Jeg er dog ret glad for hultangen, som vi også brugte til at lave hulmønster i nøgleringene med.

DIY, Gaveidé
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply