November tanker

Der er sket så mange nye ting i den sidste månedstid. Det er ret vildt, at være begyndt på et helt nyt kapitel i mit liv,  flytte til Aarhus og starte i praktik hos Søstrene Grene. Men det går rigtig godt! Det er rart stille og roligt, at falde endnu mere på plads hos Søstrene Grene – jeg lærer så mange ting hver dag. Det er en virkelig spændende virksomhed, at få lov, at være en del af, og jeg suger til mig af viden. Jeg begynder at få forskellige opgaver, både fra mit eget grafiske team, men også fra et team der hedder content. Her får jeg lov at hjælpe med DIY-delen, som er lige mig!

Derudover er jeg vildt glad for, at få lov at bo i min venindes virkelig dejlige og smukke lejlighed. Det betyder så meget for mig, at have en god base, og det har jeg helt bestemt her. Jeg har været virkelig træt, når jeg er kommet hjem fra min praktik, men har stadig haft gang i nogle af mine kreative projekter, når jeg har haft energien til det 😉 Jeg plejer at have vildt meget overskud til alle mulige projekter og planer, men jeg kan godt mærke jeg har været mere træt end normalt. Heldigvis er mine krea-projekter også ofte et frirum for mig, så jeg bruger ofte det at strikke eller hækle til at koble af, og det er virkelig rart, når tankerne kører rundt i hovedet.

Nedenfor lige et par hurtige tanker og planer for min november måned:

Lige for tiden er jeg helt vild med…

…at drikke te (helt specifikt “eid mubarak”) og spise mandler med chokolade

…alle de pæne lyskæder, som hænger i gadebilledet

…at hækle alle mulige forskellige ting, både vatrondeller, bamsedyr og flettede julehjerter

… at strikke trøjer – glæder mig til jeg bliver færdig med min lyserøde Sunday sweater fra Petiteknit

Mit næste kreative projekt skal være…

en julekalender til min mor og far – jeg tænker 4 adventsgaver med en blanding af købte ting og hjemmelavede ting

Jeg glæder mig til…

…at skulle på fototur med Søstrene Grene og tage billeder til en kampagne, som jeg er med til at planlægge.

…at det bliver jul

…at få besøg af min søde højskoleveninde i en weekend her i november, hvor vi har planer om at skulle i Tivoli friheden her i Aarhus, og opleve deres juletema.

 

Livet i Aarhus
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply