Chile

Da vi havde været 3 dage i Bolivias saltørken, kørte vi over grænsen til Chile, og havde en overnatning i San Pedro. Et par dage efter lejede vi en bil, og begyndte en lang køretur ned gennem hele det nordligste Chile, fra Calama til Santiago og videre til Constitución.

Vi havde forskellige stop undervejs, og boede i mange forskellige byer. Vi oplevede virkelig hvor kæmpe langt et land Chile er! Vi kørte hvad der svarede fra Danmark til midt i Italien, og det var ikke en gang halvt igennem landet!

Min bror var på udveksling i Chile for 1 år siden, hvilket var grunden til, at vores rejse netop gik til Chile. Vi ville rigtig gerne over og besøge hans værtsfamilie, og se mange af de steder, hvor han har haft en hverdag i et år. Han boede i byen Constitución, som ligger 4-5 timer sydvest for Santiago. Vi boede hos familien fra fredag til søndag, og havde en weekend fyldt med oplevelser og indtryk. Det var en kæmpe oplevelse at møde så mange søde mennesker, og få lov at være en del af deres familie og deres måde at leve på.

Der var kindkys, og matte-te, lokale madoplevelser, søde små fætre og kusiner, en sprogbarriere der gjorde os endnu bedre til tegnsprog, aftenhygge med venner og Pisco-drinks, kæmpe flotte kager og grillhygge med 30 familiemedlemmer. Det var virkelig hyggeligt at være en del af. Og selvom sproget gjorde det svært for os at kommunikere. Heldigvis var både min bror og hans værtsbrødre gode oversættere, så vi 4 ikke-spansktalende også kunne deltage lidt i samtalerne.

Vi har fået SÅ mange fede oplevelser med hjem fra vores 4 uger i sydamerika, der er virkelig intet som at opleve verden. Ligesom jeg hver gang jeg er ude at rejse, finder ud af, hvor ubeskriveligt heldige vi er, at bo i Danmark.

Det var et lille udpluk fra min rejse til Peru og Chile. Jeg håber, at det var hyggeligt at læse med, og måske til lidt inspiration, hvis du selv overvejer at rejse til sydamerika.

Rejse
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply