Game Of Thrones – broderi

Jeg har været i gang med noget af et broderi projekt! På studiet har vi de sidste 3 uger haft en virkelig dygtig gæsteunderviser, som hedder Julie Katrine Andersen, og hun laver selv en helt masse virkelig seje og imponerende Craft projekter. Vi fik til opgave, at lave bog covers til en bogserie, hvor jeg valgte tre bøger fra Game Of Thrones serien.

Mit koncept gik ud på, at jeg gerne ville vise den eventyrlige og kongelige side af serien. Ligesom serien er fyldt med detaljer og historier, ville jeg gerne, at mine bøger skulle vise lidt det samme, og derfor har jeg broderet forskellige mønstre og snørkler, der skal være med til at fremhæve mystikken og fortællingerne fra serien. Jeg har valgt stof i kongelige farver, og syet med en gul/guld farvet tråd, der binder de tre bøger sammen og gør det tydeligt, at de er en del af samme serie.

Vi havde en uge til opgaven, og bøgerne er syet på tre dage, så jeg havde virkelig travlt! Jeg fik det planlagt, så jeg cirka lavede en bog om dagen. Den sidste dag, skulle jeg dog også lige sætte lidt tid af til, at lime og færdiggøre bøgerne. Det var en travl, men også hyggelig og sjov proces. Jeg er egentlig ret imponeret over, hvor meget man kan nå at lave på kun tre dage 😉

Jeg fik god feedback, men blev også opfordret til af vores gæstelærer Julie, at prøve at lave dem en gang til, og få dem til at stå endnu skarpere end de er nu. Det er jeg helt enig i, det kunne være så fedt at bruge god tid på dem, og få endnu flere detaljer i broderiet, og på den måde måske også undgå, at de ikke kommer til at se for børnebogs-agtige ud. Det tror jeg skal være mit sommerferie projekt, og jeg håber så meget at jeg står med en version 2 en dag! 🙂

Broderi, DIY
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply