Sy selv perleøreringe

De her øreringe er simpelthen så fine, synes jeg! Da jeg så dem for nogle måneder siden, tænkte jeg, at dem måtte jeg lære at lave selv. Derfor har jeg lavet en del smykker på det sidste 😉 Jeg synes virkelig de bliver fine, og jeg synes det er sjovt at eksperimentere lidt med farvesammensætningerne og med formene, så de ikke alle bliver helt ens.

I sidste uge var jeg på studietur til København, og i den forbindelse nåede jeg forbi Smyks, som sælger utrolig mange fine perler, og generelt bare har alt hvad man skal bruge til at lave sine egne smykker. Det var så fedt at kunne se tingene i virkeligheden, for ofte køber jeg materialerne på nettet, men det kan godt være svært at overskue størrelser og farver og mængde. Så det var helt perfekt, at kunne stå med det i hænderne. Jeg havde begrænset med tid, men jeg fik heldigvis købt lidt nye perler og andre materialer. Du kan tjekke deres hjemmeside ud her: Smyks.dk (Dette er ikke sponsoreret, men blot min egen anbefaling).

Nedenfor kan du se min video-guide til hvordan man syer øreringene. I starten kræver det lidt tålmodighed at holde styr på de små perler, men jeg synes faktisk de er ret sjovt at lave, og jeg kan godt anbefale at gå i gang med dem 🙂

Hvis du sætter lyd på videoen, forklarer jeg løbende hvad jeg gør – måske det gør det lidt nemmere at forstå vejledningen. Skriv endelig hvis du har spørgsmål! Og tag mig endelig på Instagram, hvis du får lavet dine egne øreringe!

 

DIY, Smykker
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply