Punge med lynlås

Endnu et sy-projeket, denne gang har jeg syet disse fine punge med lynlås. Jeg har før syet nogen der minder om, men denne gang, har jeg øvet mig særligt meget på at lave en pæn afslutning ved lynlåsens start og slut. Jeg fandt en guide på youtube, som jeg linker til HER. Derudover gjorde jeg mig umage med strygejern og knappenåle, for at få det så lige og pænt som muligt. Det lykkedes okay ved de fleste.

Generelt er jeg bare vildt glad for mit indiske stof, jeg synes det er så fint, og det vækker mange gode minder at sy ting med det.

Lige for tiden bruger jeg meget energi på, at lave portfolio, og generelt bare tænke på mit kommende praktikophold. Det starter først omkring oktober, men det er vigtigt at få startet på sit portfolio i god tid, da det tager længere tid end man tror, at få samlet alle sine projekter og rettet dem til. Jeg er ved at lave en ny hjemmeside, og gøre alle de billeder og videoer og tekster klar, som jeg gerne vil have på siden. Det går der en helt del tid med! Derfor kan jeg godt mærke, at mine andre kreative projekter bliver sat lidt på pause, og derfor kommer der knap så tit nye indlæg her på frkfingernem. Men jeg elsker når jeg har tid, og jeg har som altid tusind tanker og idéer til projekter i mit hoved, så der skal nok komme mange flere kreative indlæg – måske bare med lidt tid i mellem 😉

I denne weekend har jeg været i gang med at lave nye perlesmykker, og de bliver super fine! Dem kan du indtil videre finde mere om på min instagram profil @frkfingernem.

God søndag til dig 🙂

DIY, Sy
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply