DIY – yoga strop

Jeg har længe tænkt, at det ville være rart med noget at bære min yogamåtte i, når jeg skal til træning. Den er nemlig ikke super handy at have med rundt. Jeg har set andre have deres yogamåtte i en strop, og ovevejede til at starte med, om jeg skulle hækle en. Men efter min tur til Indien, hvor jeg købte lidt forskelligt stof med hjem, fik jeg lyst til at sy den i stedet for.

Det er super nemt at lave den, og jeg synes den fungerer virkelig godt! Det er rart, at man kan tage den over skulderen, og stadig have hænderne fri. Jeg har lavet en lille video guide, hvor jeg prøver at vise og forklare hvordan man kan sy en selv. For første gang har jeg endda valgt at tale i min video 😉 Jeg er sikkert ikke den eneste, der ikke synes det er fedt at høre sig selv på video, men det er bare tusind gange nemmere at forklare  hvad jeg gør med tale fremfor med tekst. Så jeg håber du kan bruge den, hvis du ønsker en guide til at sy stroppen selv.

Efter mine stofkøb i Indien, har jeg haft gang i flere forskellige sy projekter for tiden, så flere blogindlæg om det er på vej!

God dag til dig 🙂

DIY, Sy
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply