Billedvæg

Nu skal der ske lidt på frkfingernem igen, det er snart længe siden føler jeg! Der har været en del med eksamen og en rejse til Indien, men nu tror jeg, at der er tid til de kreative projekter igen 😉 Men inden alle de kreative indlæg, kommer der nok lige et par rejse historier fra Indien, hvis I er nysgerrige på, hvad jeg oplevede der. Det var i hvert fald en rejse fyldt med oplevelser og skøre indtryk, og et indisk bryllup, som min familie og jeg sent vil glemme! Men mere om de oplevelser i et andet indlæg. 

I stedet vil jeg gerne vise lidt billeder fra min lejlighed og en ny billedvæg jeg har fået i min stue. Jeg allierede mig med min gode veninde fra studiet, som er super god til at tænke lidt mere kreativt, når det kommer til at placere rammer på en væg. Jeg har det med at placere nogle ting lidt for systematisk, så det var godt med lidt hjælp, til mere spændende kombinationer af rammerne. 

Først var vi på en kort genbrugsjagt efter lidt ekstra rammer til væggen. Det var en succes, og jeg fandt cirka 4-5 “nye” rammer, til næsten ingen penge – vildt fedt! Vi placerede alle rammerne på mit gulv, og flyttede rundt på dem mens vi prøvede forskellige variationer af. Jeg havde ikke helt styr på indholdet til de forskellige rammer (og mangler faktisk stadig at finde indhold til flere af dem), men det gjorde i hvert fald, at vi kun placerede rammerne ud fra størrelse og rammernes udseende.

En uges tid senere kom min far heldigvis på besøg, og kunne hjælpe mig med at hænge rammerne op. Jeg er blevet så glad for resultatet, og det er fedt med en billedevæg der fylder lidt! Nu glæder jeg mig bare til at få helt styr på, hvad der skal være i de forskellige – specielt i den helt store!

Indretning, Livet på Slotsgade
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply