Hæklet indkøbsnet

Jeg vil lige vise jer det her fine net, som jeg har hæklet fornylig. Min veninde fra studiet hækler også en hel del, og hun viste mig, at hun var begyndt på sådan et. Det tænkte jeg ville være perfekt til alle min garnrester, som ofte ender i grimme poser. Det blev ikke helt så stort, som jeg havde tænkt det skulle, men jeg er gået i gang med et mere, som jeg har planer om at lave lidt større samt med to hanke i.

Jeg har fundet en virkelig god vejledning på youtube, hvor en kvinde viser hvordan man hækler nettet helt fra start til slut. Hun er god til at gøre det langsomt, så man kan nå at se hvad hun laver 😉 Hun linker også til en skriftlig guide, hvis I er mere til det.

Det er måske lidt sent at komme med på bølgen af de meget populære net, som jeg efterhånden har set mange gå med, men det er lidt typisk mig, at blive helt forelsket i ting efter de allerede har været på mode længe haha (det er lidt ligesom perleøreringene, som jeg stadig er ret vilde med). Men lige meget hvad, så kan jeg i hvert fald godt anbefale at hækle sådan et fint net her, for det er ikke særlig avanceret og ret lige til at lave, hvis du mangler et hyggeligt hækleprojekt til disse dejlige decemberdage 🙂

Tag mig gerne på Instagram hvis du får lavet et, så vil jeg meget gerne se det 🙂

DIY, Hækling
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply