Tokyo på trykJeg har fundet ny inspiration til mine linoleumstryk. Denne gang har jeg taget udgangspunkt i et billede fra min rejse til Japan, og skåret det ud i linoleum. Jeg er begyndt at lege med, at sammensætte to former og dermed to farver i ét billede. Det vil sige, at jeg skærer to forskellige linoleumsplader og trykker dem en af gangen i hver sin farve. Jeg synes det giver et fedt resultat! Fornylig har jeg også købt nye farver, så nu har jeg 5 forskellige sværter at vælge imellem, og også muligheden for at blande farverne. Det er mega fedt og sjovt at eksperimentere med! 

Hvis du selv har lyst til, at kaste dig ud i projektet, så kan du følge min videoguide nedenfor, hvor jeg viser hvordan man gør. Du kan også læse dette tidligere blogindlæg, hvor jeg viser flere billeder fra processen. 

Skriv endelig hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at købe et af mine tryk, så sender jeg gerne til dig 🙂

 

DIY, Linoleumstryk
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply