Halloween fest!!

I fredags var min lejlighed fyldt med edderkopper, spindelsvæv, flagermus og uhyggelige udklædte venner! Vi er nemlig 5 fra mit studie, der har holdt et par temafester sammen, så hvad var mere oplagt end en halloween fest? 

I løbet af ugen havde jeg købt et par servietter og lidt fake spindelvæv med plastikedderkopper til, og tænkt at det var fint med pynt. Men på selve dagen i løbet af eftermiddagen, vælger jeg at tjekke Pinterest, for jeg skal bare lige se, hvad andre har lavet af pynt. Den søgning gav mig tusind gode idéer til sjov og ret simpelt pynt, så jeg endte med at få en travl eftermiddag! Det er så typisk mig at gøre sådan nogle ting i sidste øjeblik!

Men de idéer vil jeg gerne dele med jer, for det var rent faktisk muligt for mig, at nå en hel del på den eftermiddag. 

Svævende flagermus med lys i
Jeg har i et stykke tid gemt paprørerne fra toiletpapiret, fordi jeg tænkte, at jeg måske ville få brug for dem en dag – det er dog ikke længe siden, at jeg overvejede at smide dem ud, da jeg tænkte at det nok aldrig ville ske. Men i fredags var jeg glad for mit lille toiletrulle lager 😉 

Jeg dækkede bunden til med tape, fyldte dem op med køkkenrulle og skar øjne ud i pappet, før jeg malede dem sorte. Jeg klippende vinger ud i sort pap, og hang dem op med sytråd. Heldigvis havde jeg elektriske stearinlys liggende, og de passede perfekt ned i røret, så flagermusene fik lysende øjne. 

Flagermus øl
Jeg fortsatte flagermus temaet, og malede øldåser sorte og gav dem flagermusvinger og plastik øjne. Jeg var vild med idéen! Malingen holdte dog ikke helt da de kom i brug senere på aftenen, men det var ok 😉

Batmanlyskæde
Jeg er faktisk lidt i tvivl om man vil kalde det en batman eller flagermus lyskæde? Men i hvert fald er idéen, at klippe sorte pap ansigter ud, og sætte dem på lyskæden, så det ligner en batman/flagermus med lysende øjne. Meget simpelt, men ret fint.

Derudover gav jeg den ellers bare gas med edderkoppespind og plastikedderkopper over det hele, og vi havde en super festlig halloween aften i uhyggelige omgivelser! 

DIY, Livet på Slotsgade
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply