Åben når… (part 4)

Lige som min ene lillebror endelig kommer hjem efter et helt år som udvekslingsstudent i Chile, så vælger min anden lillebror, at tage til Indien i et halvt år, og derefter rejse rundt i Asien i tre måneder. Det er ikke nemt at holde samling på tropperne længere 🙂

Derfor er det blevet tid til endnu en omgang “åben når…”-breve, som jeg har givet min bror med til Indien. Som jeg har beskrevet i tidligere blogindlæg, går konceptet ud på, at man skriver forskellige breve, som skal åbnes i forskellige situationer eller på bestemte tidspunkter. Brevene kan indeholde små ting, som fx. slik, billeder mm. Jeg elsker at finde på skøre titler til brevene og eksperimentere lidt med indholdet, du kan læse et par eksempler på hvad jeg har fyldt i disse breve her:

Åben når… dårlige jokes er det eneste der kan redde dit humør
I dette brev har jeg samlet forskellige citater fra diverse TV-serier, som vi har haft det ret sjovt med at se sammen. Plus et par få dårlige jokes.

Åben når… du skal være social og smalltalk ikke rækker
I dette brev får min bror nogle terninger, så han kan introducere diverse forskellige terningespil for hans nye venner/kollegaer i Indien.

Åben når… din mave er i alvorlige problemer
Som vi alle ved, er hygiejnen ikke altid den bedste i Indien, så jeg forestiller mig næsten, at der må komme en mave situation, hvor stoppiller vil være en god gave!

Jeg håber, at han kan bruge brevene. Han blev i hvert fald rigtig glad for dem. Det er en personlig gaveidé, der som regel er et kæmpe hit, og jeg kan virkelig anbefale den. Du kan finde mere inspiration til brevenes indhold, ved at læse mine tre tidligere blogindlæg åben når…, åben når… (part 2) og åben når… (part 3).

Kuverterne kan du selv folde, det er meget nemt! Du kan følge denne guide:

God fornøjelse hvis du selv går i gang 😀

DIY, Gaveidé
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply