Malta & Gozo

Hovedstaden Valletta

På Gozo boede vi i Gallerija House, som var en meget gammel bygning fyldt med charme lokal indretning. Vi var virkelig glade for at bo der, og Cornil og Rachel som vi udlejede værelset, var super søde og hjælpsomme, mens vi var på øen. Kan klart anbefales – det kan findes på AirBnB her.

Vi var rundt på en del forskellige strande på Gozo. Vandet var altid utrolig lækkert og meget klart. Her var vi taget med bussen til San Blas Beach, hvor man skulle gå stejlt ned ad det sidste stykke af vejen, for at komme til stranden. Netop fordi stranden var lidt svær at komme til, var der ikke så turistfyldt, som vi oplevede på andre strande, hvilket var utrolig dejligt.

I guidebogen havde vi læst om Maltas smukkeste natklub, og den blev vi nødt til at opleve! Det var virkelig også en oplevelse værd! Det føltes som at træde ind i en helt anden verden, da vi kom ind på La Grotta. Det hele foregik udendørs, hvor planter og lyskæder og andet dekoration, var med til at skabe en vildt fed stemning og et helt univers for sig. Sejt sted!

I august var jeg sammen med min rigtig gode veninde fra højskolen på Malta i 10 dage. Vi oplevede mange steder, og boede hos forskellige mennesker gennem AirBnB. Det kan virkelig anbefales at bo på den måde! Vi kom i snak med mange søde mennesker, og det var sjovt at høre om Malta fra nogle af dem, som lever deres liv der hver eneste dag.

Vi startede i Sliema, som ligger tæt på deres hovedstad Valletta, som vi også var inde og besøge en dag. Der er meget turistet, og der var utrolig mange mennesker, men det var helt klart en oplevelse, at se og gå rundt i deres smukke gader. Smukke gader er der i hvert fald mange af overalt på Malta og Gozo.

Efter et par dage i Sliema, havde vi en overnatning i Mellieha, hvor vi boede hos et meget venligt ældre ægtepar. De boede meget katolsk, og havde alverdens forskellige nips og retro møbler over alt i deres hjem. Vi nød at bo hos dem, for der var dejligt roligt, og det var hyggeligt at snakke med dem og høre historier fra deres liv.

Gozo er en ø der hører til Malta, og som ligger lidt nord-vest for selve Malta. Vi havde 5 dage på Gozo, og den ø kan virkelig anbefales! Vi boede i byen Victoria, og vi elskede at være der! Der var verdens mest hyggelige og smukke gader, og stemningen var dejlig rolig og afslappende, i forhold til flere af de steder vi var på hovedøen Malta. Vi var rundt og se en del kirker, som Malta er meget kendt for – i alt har de 365 kirker, og Malta er altså mindre end Bornholm! Det var ret spændende at opleve, hvor katolske de fleste var, og sjovt at se nogle af de mange fine kirker.

Jeg regner med, at der kommer et Malta part 2 blogindlæg, hvor jeg vil beskrive lidt flere af de steder vi besøgte, men ellers håber jeg, at du har fået lidt en fornemmelse af hvordan en ferie på Malta kan være – vi havde i hvert fald en rigtig god tur dertil!

Rejse
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply