DIY – Perleøreringe

Udover en guide til linoleumstryk ved jeg at der er flere, der synes det kunne være fedt med en guide til perleøreringe (eller tasseløreringe, som de også kan blive kaldt). Derfor har jeg kastet mig ud i sådan én! Det har været lidt af en udfordring, hvis jeg skal være ærlig, for det er ret svært at vise præcis hvad man skal gøre. Men jeg håber, at vejledningen kan bruges, for jeg er selv blevet rigtig glad for de par jeg har lavet.

Jeg må dog indrømme, at det ikke er et af de letteste projekter at gå i gang med, men med tålmodighed kan man komme langt 😉 Første par jeg lavede blev ikke specielt kønt, og det tog mig omkring 5 timer at blive færdig! Men med tiden bliver det lettere, og nu kan jeg måske lave et par på 2,5 time eller deromkring.

Jeg har eksperimenteret en del med længden på øreringene, og er blevet ret glad for at lave dem lidt kortere. Men det kan du altid eksperimentere med.
Jeg vil anbefale at købe en perlenål, som gør det meget hurtigere at tråde nålen og putte perler på snoren.

Nedenfor kan du se min videoguide eller kigge på billederne, hvor jeg prøver at demonstrere hvordan toppen laves. Jeg håber det kan lykkes for dig! Skriv endelig hvis I har nogle spørgsmål 🙂

 

Vejledning til toppen af perleøreringene:

This slideshow requires JavaScript.

DIY, Smykker
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply