Broderi gave

Min gode veninde fra studiet har fødselsdag her i sommerferien. Sammen med flere af hendes veninder, var vi en gruppe der arrangerede et surprise party for hende, for vi syntes hun fortjente at blive ordentligt fejret, selvom det er ferie, og folk som regel har travlt med alt muligt andet end at fejre fødselsdage.

Jeg fik lyst til at give hende en personlig gave, og da jeg er blevet ret grebet af, at brodere, så valgte jeg, at brodere på et stofnet. Jeg lavede en stregtegning med inspiration fra et billede af hende, og eksperimenterede derudover med at brodere forskellige blomster og grene på posen. Jeg synes selv det er blevet utrolig fint, og hun blev også rigtig glad for det.

Generelt blev hun virkelig glad og positivt overrasket over hele surprise arrangementet – det var så fedt at være med til at overraske hende. Surprise parties er noget man burde gøre noget mere i, for der er virkelig intet så fedt, som at overraske folk og gøre dem glade.

Jeg er bestemt ikke færdig med at brodere på stofnet, det kan altså et eller andet 😉 Hvis du selv broderer eller ser noget fint broderi, så tag mig endelig på instagram, jeg vil meget gerne inspireres! (@frkfingernem)

 

 

 

Broderi, DIY, Gaveidé
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply