Broderi på stofnet

Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg kom til at tænke på at brodere. Jeg tror næsten jeg må være blevet inspireret på Instagram, for der finder jeg ofte rigtig meget inspiration. Generelt har jeg bare ret mange idéer til kreative projekter for tiden, så det er nogle gange svært at nå alt det jeg gerne vil prøve at lave. Især i perioder hvor vi har travlt på studiet, der får jeg ikke lavet så meget krea, men i weekenderne, når vi som regel ikke har nogle projekter på studiet, så plejer jeg at kaste mig ud i mine egne 😉

Denne gang blev det broderi. Jeg har købt et stofnet i Søstrene Grene, og er ellers bare gået i gang med at eksperimentere lidt med at sy på det. Jeg var så heldig, at min veninde havde en broderi-ring, som hun ikke fik brugt, og som jeg derfor fik lov at få af hende – men jeg tror den kan købes i Søstrene Grene og nogle gange i supermarkeder, eller selvfølgelig i hobbyforretninger. 

Derudover var jeg så heldig, at min farmor var sød at sende mig en masse garn rester hun havde, fra en gang hun broderede meget. Så nu har jeg virkelig mange flotte farver at vælge i mellem 🙂 

Nu er det bare om, at finde ud af hvad jeg skal brodere – det er ret svært synes jeg 😉 Jeg er startet ud med ansigter og to blade – og nu tror jeg snart jeg vil begynde på et nyt stofnet. 

Det er et ret hyggeligt krea-projekt, som også kan tages med ud i det gode vejr! Det er skønt 🙂 

God søndag aften til jer!

Broderi, DIY
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply