Papirklip

Jeg har fundet mig endnu en kreativ hobby! Inspireret af min dygtige og meget kreative lærer fra efterskolen, Christina, er jeg begyndt at lave papirklip. Det er hyggeligt og simpelt, og virkelig en fin måde at lave lidt nyt kunst til ens billedrammer. Jeg har købt en pakke karton med en masse flotte farver i, som jeg prøver at sætte sammen på kryds og tværs. Jeg kan endnu ikke helt beslutte mig for hvilke farvesammensætninger der fungerer bedst, men det er heldigvis let at skifte dem ud og ændre udtrykkene i billederne.

Jeg kalder det papirklip, men i virkeligheden bruger jeg kun en hobbykniv til at skære mønstrene ud med. Jeg ved ikke hvad man ellers vil kalde det 😉 Men i hvert fald er det eneste du behøver en kniv, karton og en blyant til at tegne et mønster op med.

Jeg starter med at tegne tilfældige streger på et A5 papir, og skærer derefter på hver sin side af stregen. De første jeg lavede blev virkelig ikke særlig kønne og meget upræcise, men jo flere gange jeg skar, fandt jeg en form for teknik, og fandt ud af at lave stregerne tynde uden at de knækkede. Jeg ærger mig faktisk over, at jeg smed de første forsøg ud, for dem vil jeg gerne have vist jer! Der er nemlig virkelig sket en udvikling fra det først papirsklip jeg lavede, til nummer 3-4 stykker 😉

Hvis du ikke ved hvad du skal bruge din søndag på, så vil jeg stærkt anbefale dig, at lave et papirklip eller to 🙂 Og det er slet ikke så svært som det måske ser ud! Min veninde fra gymnasiet var på besøg i går, og efter lidt overtalelse fik jeg hende med på idéen, og hun fik lavet nogle super fine papirsklip!

DIY, Papir fold
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply