Marmorering

For et stykke tid siden, lagde jeg billeder op på frkfingernems instagram, hvor jeg var i gang med marmorering. Det er jeg stadig ret bidt af! Jeg synes virkelig der kommer nogle fine mønstre ud af det, og det er vildt sjovt at lege med.

Mit næste projekt her i mit lille hjem, er en billedvæg i stuen, og jeg tror helt bestemt, at jeg skal have nogle af de her fine billeder op at hænge.

Derudover overvejer jeg at bruge nogle af dem til forside på notesbøger.

Før jul eksperimenterede jeg med marmorering, med utrolig mange forskellige slags malinger, men jeg kunne ikke få det til at virke. Jeg skrev til min højskole veninde, som jeg vidste også havde prøvet det, og hun forslog mig, at købe et marmoreringssæt fra Panduro Hobby. Så det gjorde jeg, og det virker! Det sviner dog en del, og det sætter sig fast på ALT, så det er virkelig vigtigt at dække godt af. Jeg har købt en opvaskebalje kun med det formål, at bruge den til marmorering, for den kan på ingen måde gøres ren igen 😉 Derudover dækker jeg så meget som muligt af med aviser, og krydser hver gang fingre for, at der ikke går noget galt – det er gået fint indtil videre. Et sidste godt trick er, at bruge nogle handsker til det. Der følger et par plastik handsker med i sættet fra Panduro, men de er hurtigt brugt, så jeg har købt nogle tynde rengøringshandsker til det.

Lidt proces billeder nedenfor. Og billeder fra den gang jeg ikke ejede et tørrestativ, og derfor måtte tænke alternativt 😉

DIY
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply