Hæklede skåle

IMG_4250IMG_4230IMG_4223IMG_4246

Jeg er virkelig blevet grebet af at hækle for tiden! Det er vildt hyggeligt at sidde med, og det er forholdsvis nemt at få lavet nogle fine ting, som ikke er alt for avancerede. Jeg finder en masse inspiration på Pinterest, men der er faktisk også flere fra min klasse som hækler, og som har nogle gode idéer til hækleprojekter.

Det sidste jeg har haft gang i, har været disse fine hæklede skåle og en form for blyantholder. Garnet købte jeg i Kvickly, og det er virkelig effektivt at hækle med. Det man hækler bliver meget mere fast, end når man hækler med helt almindeligt garn. Det kan dog også være lidt “hårdt” at hækle i, fordi det netop er så stift, men det vænner man sig til. Jeg synes man kan lave nogle virkelig fine ting ud af det.

Så hvis du skal i gang med et nyt hækleprojekt, så kan jeg godt anbefale dig, at prøve at hækle med noget tykt garn som det her 🙂 Det kunne også være en god hjemmelavet julegave!

Der findes mange vejledninger på skåle som de her, men jeg plejer at starte med en magisk ring på 6 masker og derefter:

  1. omg. – 2 fastmasker i hver maske
  2. omg. – 1 fastmaske og 2 fastmasker i næste osv.
  3. omg. – 2 fastmasker og 2 fastmasker i næste osv.
  4. omg. – 3 fastmasker og 2 fastmasker i næste osv.

Fortsæt indtil du synes bunden har den størrelse du ønsker. Derefter skal du blot hækle en fastmaske i hver maske, indtil den har den højde du ønsker.

 

DIY, Hækling
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply