Grankogler i papir

IMG_3894IMG_3896IMG_3898

Nu er der mindre end en måned til december, så er det vil ok at begynde lidt på julepynten? 😉 Butikkerne er alligevel allerede begyndt at pynte op, så nu begynder jeg også. Hvert år prøver jeg faktisk på at være i god tid – især de år hvor jeg har lavet kreative julekalendere, men jeg ender af en eller anden grund altid med at få travlt til sidst! Kender I det? 🙂
I hvert fald er jeg begyndt lidt på pynten allerede nu. Jeg så et billede af nogle grankogler der minder om de her, og jeg synes de er så fine! Tænk at papir kan give så livlig en effekt. Og så er det hyggeligt med lidt anderledes julepynt, så det ikke kun bliver til julehjerter og stjerner – selvom de helt klart også skal op at hænge 😉

Nedenfor kan du se hvordan man gør – det er meget simpelt, og det eneste du skal bruge er:
– papir
– perler
– sytråd + nål
– saks

IMG_3863IMG_3868IMG_3871IMG_3876IMG_3886Hvis du er interesseret i at lære at folde stjernen på billedet ovenfor, så kan du finde en vejledning HER. De er virkelig også fine!

DIY, Jul
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply