Twisted pandebånd (hæklet)

IMG_3997IMG_4008

Jeg har været i gang med at hækle lidt igen. Sidste år på den her tid, havde jeg virkelig gang i strikkeprojekterne og fik da også strikket et par strømper, men her til at starte med, kastede jeg mig lige ud i et lidt mere simpelt og hurtigt projekt. Jeg har forsøgt mig med pandebånd der snor sig foran. Det fungerer meget godt synes jeg, og det tager ikke vildt lang tid at hækle et 😉

Hvis du gerne vil lære at hækle et twisted pandebånd, så kan du følge min video guide HER. Og nedenfor prøver jeg at vise, hvordan man til sidst syer pandebåndet sammen.

Screen Shot 2017-10-29 at 19.00.40

Jeg ved ikke helt hvad mit næste projekt skal være… Måske vil jeg strikke igen. Jeg gad godt lære at strikke en trøje, men jeg kan ikke helt beslutte mig for, om det er et alt for ambitiøst projekt. Kender i nogle simple striktrøje mønstre? Eller har I andre gode idéer til garnprojekter?

IMG_3978IMG_3981IMG_3983

IMG_3985

Sy enderne sammen.

IMG_3986

IMG_3987

Start på bagsiden og sy den øverste og nederste del sammen.

IMG_3988

IMG_3989

Når du når cirka her til, skal du lade den øverste del overlappe den nederste en smule.

IMG_3992

Sy igennem knuden, og forsæt på den anden side.

IMG_3994

Sy resten sammen til du ender hvor du begyndte – DONE 🙂

Lige et par billeder fra min efterårsferie, hvor jeg fik brugt det blå pandebånd et par gange ved det kolde Vesterhav 🙂

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with a5 preset

DIY, Hækling
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply