Update fra livet på Slotsgade

IMG_3737

Så fede retro ølkasser! De er jo snart svære at få fat i! Heldigvis fandt jeg to i en genbrugsforretning på Lolland hvor min farmor og farfar bor – og den lilla Valash kasse har været min farmor og farfars 🙂

 

IMG_3748
Jeg har valgt at bruge ølkasserne som sko-reol. Det fungerer nogenlunde. Kasserne er i hvert fald vildt fede! 😉

IMG_3754

Dette bord fandt jeg til 200 kroner i genbrug, og senere har jeg malet det hvidt. Jeg synes det er blevet virkelig fint, og det er som om, at der er lidt ekstra hygge over at bordet er rundt… Stolene fandt jeg hver for sig på DBA 🙂

 

IMG_3853

Er så glad for den her væg! Den er alt for cool!

 

IMG_3608

Trappestige fundet til salg på instagram. Den fungerer så fint som natbord.

 

IMG_2720

Ja man skulle nok tro jeg sad foran mit eget hjem… Men det er faktisk et par gader fra hvor jeg bor – dog så fin en gade, at jeg blev nødt til at få taget et billede der 😉

 

IMG_2808

Og nej, det er stadig ikke mit hjem, men hold op hvor er her mange flotte gamle huse! I skulle tage til Haderslev og opleve det – så behøver I ikke tage i Den gamle by i Århus 😉

 

Som altid så flyver tiden jo afsted! Jeg har snart boet i Haderslev i 2 måneder og gået på mit nye studie i lige så lang tid, det er altså vildt. Jeg vil lige vise lidt mere fra min dejlige lejlighed, for den er virkelig ved at blive fin. Jeg er så glad for at bo her, og jeg føler mig så heldig med at have fundet denne hyggelige lejlighed i et gammelt og brostensbelagt område af Haderslev. Generelt kan jeg virkelig godt anbefale Haderslev. Før jeg kom hertil, så må jeg ærligt indrømme at jeg ikke havde de store forventninger til sådan en lille sønderjysk by, men jeg er kun blevet positivt overrasket – det er meget heldigt i forhold til at jeg trods alt skal bo her de næste 2-3 år 😉 Her er både en god gågade med et ret stort udvalg af butikker, så er der den smukke gamle domkirke, havnen, damparken og de mange flotte gamle farverige huse. Mange af husene er fredet og virkelig gamle – mit hus er helt tilbage fra 1500-tallet. Det føles næsten som at gå rundt i Den gamle by nogle steder 😉

Men hele grunden til at jeg er flyttet hertil, skyldes jo at jeg er begyndt at studere grafisk kommunikation. Det er kreativt og det er fedt! Vi har allerede haft mange forskellige forløb bl.a. farvelære, typografi, layout, pictogrammer, logo mm. Det er virkelig fedt at have fundet et studie, som samtidig er min hobby. Alt det vi lærer er ting jeg virkelig gerne vil lære – hvis det giver mening… 😉 Og dem jeg studerer sammen med, de synes det er ligeså fedt som jeg, hvilket gør at der er en god stemning i klassen.

Det var lige en lille update fra det sønderjyske!

Mojn 😀

Indretning, Livet på Slotsgade
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply