Traner foldet i papir

IMG_3648IMG_3661IMG_3579

Efterår kalder på hyggelige indendørsaktiviteter, og derfor har jeg lavet en lille video-guide, hvor jeg viser hvordan man folder papirs traner. Det er hyggeligt at sidde med, og de bliver så fine! Jeg regner med at skulle have nogle af mine op at hænge, men de er også ret fine bare at have liggende i en vindueskarm eller lign.

Det meste af det papir jeg har brugt købte jeg, da jeg var i Japan i sommers, og jeg synes det er så fint! De japanske mønstre er helt specielle! Du kan læse mere om min rejse til Japan HER.
Tranerne er dog også rigtig fine i helt almindeligt hvidt papir, og Søstrene Grene har også noget rigtig pænt mønstret papir, som kan købes i kvadratisk format – det er virkelig dejligt, så skal man ikke til at klippe det til 😉

Held og lykke med at folde 😉

God søndag!

 

DIY, Papir fold
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply