DIY notesbog

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Jeg har fundet ud af, at det slet ikke er særlig svært at lave pæne notesbøger! I stedet for at klipse alle sine løse papirer sammen eller lave grimme huller i dem, så ser det altså bare en hel del pænere ud, hvis man syer og limer ryggen sammen. Selvom det tager lidt ekstra tid, så synes jeg klart det er det hele værd.

Det er også en virkelig smart måde at få brugt noget af sit overskydende papir på. Det er bare at folde det på midten og samle det til en masse unikke notesbøger 🙂

På højskolen lavede jeg disse Japan notesbøger, som er en blanding af grafiske sider og blanke sider, som man kan skrive på.

Jeg har lavet en DIY video, som du kan se lige HER hvis du vil lære at sy din egen notesbog, samt lave en pæn ryg på den 🙂

DIY, Notesbøger
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply