Amsterdam

Processed with VSCO with f2 preset

Museumspark i Düsseldorf

Processed with VSCO with hb1 preset

Rietveld Akademi

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Rooftop udsigt over Amsterdam

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

En af Amsterdams fine kanaler

Processed with VSCO with hb1 preset

Besøg hos Eksperimental Jetset

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Magasin himlen

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg har været med højskolen på studietur og vi fra Grafisk Design skulle til Amsterdam. Det var en virkelig god tur, og en vildt fed by! Jeg har aldrig besøgt Amsterdam før, men det er en virkelig dejlig by. Den er så hyggelig med de mange kanaler, og gaderne der er fyldt med fine gamle huse, som står side om side og er lidt skæve, det er vildt charmerende.

To elever som studerer på det kunstneriske akademi Rietveld i Amsterdam, og som er tidligere elever på Krabbesholm Højskole, var vores personlige guides alle 4 dage i storbyen. De havde en helt masse fede kontakter, og vi blev præsenteret for mange dygtige grafiske designere og flere forskellige studios. Det var super fedt, at se en anden side af Amsterdam, end den traditionelle turisttur man plejer at være på når man besøger en storby, og det var virkelig fedt at det hele omhandlede grafisk design.
Vi besøgte også Rietveld akademiet, hvor mange gamle krabbesholmere studerer. Det var et virkelig kreativt sted – på mange måder fedt, men jeg tror alligevel det var lidt for abstrakt og kunstnerisk til mig 😉

Vi var også i en hel del lækre plakat- og magasinbutikker, og jeg tror først det er her fornylig, at det er gået op for mig, hvor stor en verden det er. Der findes så mange fede magasiner om alt mellem himmel og jord! Man kan ikke undgå at blive forelsket i de mange lækre grafiske blade, og jeg måtte virkelig passe på ikke at købe mig fattig 😉

Vi var utrolig heldige med vejret, og kunne hele ugen gå i både t-shirt og shorts, så det kunne ikke have været bedre! 🙂

Der er rigtig meget godt at skrive om Amsterdam, men jeg tror også billederne ovenfor siger en hel del, så jeg tror jeg vil slutte her. Jeg havde i hvert fald en rigtig god tur med min klasse til Amsterdam, og jeg kan bestemt anbefale byen!

 

Rejse
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply