Besøg af BLAD

IMG_2448

img_2444.jpgIMG_2460IMG_2476.JPGIMG_2432IMG_2484IMG_2481

I sidste uge havde vi på Grafisk Design besøg af Liv og Louise fra magasinet BLAD. Det var virkelig spændende at have dem på besøg, og meget lærerigt at snakke med nogen fra den ‘virkelige’ grafiske verden. De har sammen magasinet BLAD, som er et utroligt flot tidskrift, med mange smukke billeder i. Deres blad handler om planter, men ikke på samme måde som andre plante magasiner, de har en mere skæv og sjov vinkel på emnet. De skriver om alt lige fra hvordan man passer sin plante bedst, til hvordan man kan dræbe sin plante hvis man er træt af den… 😉

Vi fik til opgave, at lave vores eget magasin. Vi var i grupper på tre og skulle sammen udvikle vores eget koncept. Det var en virkelig god og udfordrende opgave, og vi havde en travl uge. Men vi havde det også ret sjovt med at lave vores magasin – vi havde specielt nogle virkelig sjove fotoshoots (som forsiden på vores magasin PLET ovenfor også indikerer… 😉 ).

I min gruppe lavede vi et magasin der handler om pletter, og om hvordan man kan fjerne dem fra sit tøj. Liv og Louise var rigtig gode til at vejlede os og give os gode råd – det væltede faktisk bare ud med gode idéer fra dem, det var så fedt! 😀 Vi fik nogle gode metoder til at tage studio billeder, og fik taget nogle gode billeder til vores magasin. Indtil videre har vi kun lavet en dummy af vores magasin, men i den kommende uge får vi tid til at lave det til et mere færdigt magasin. Så flere detaljer om det kommer senere 🙂

God uge til jer 🙂

Grafisk design
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Darwin Claus
  21. May 2017 at 22:10

  ??

  Med venlig hilsen

  Claus Bruun Rasmussen Mobil +45 30289944

  Sendt fra iPad

  > Den 21. maj 2017 kl. 21.57 skrev frkfingernem : > > >

 • Leave a Reply