Grafiske plakater

IMG_2097 kopiIMG_2101 kopi

Min kusine blev konfirmeret for en uge siden, og det var en rigtig god dag! For et par uger siden skrev jeg om kreative og personlige gaver, og jeg var selv kreativ igen, da min kusine skulle have en konfirmationsgave. Hun fik faktisk to gaver af mig (jeg var lige inde i en god kreativ periode 😉 ) Den ene gave hun fik, kan du læse om HER.

Den anden var de to plakater på billederne ovenfor. Jeg valgte at kaste mig ud i et par illustrationer, som jeg tegnede i Illustrator, hvilket er et program, jeg er blevet ret stor fan af her på højskolen. Det er vildt sjovt at arbejde i, og jeg synes hurtigt man kan få skabt nogle fede udtryk. Jeg fandt billeder af tilfældige piger på pinterest, og brugte dem som inspiration til plakaterne.

Hun blev utrolig glad for plakaterne, og jeg blev glad for at hun kunne lide dem, for det er jo fedest at give gaver, som man kan mærke at folk bliver glad for at modtage 😉

Billederne nedenfor var min inspiration.

Grafisk design, Indretning
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply