Krea gave og mandala

I søndags var jeg til min kusines konfirmation, og jeg gav hende denne lille beholder til hilsner. Jeg havde tegnet mandala mønster og printet det, så gæsterne kunne skrive en hilsen bag på kortene og derefter lægge dem i glasbeholderen til hende.

Jeg er ret vild med denne gave idé – den er simpel samtidig med at være ret personlig. Jeg husker hvor glad jeg selv blev, da jeg læste de hilsner mine venner og familie havde skrevet til mig til min studenterfest, hvor jeg havde denne glaskrukke stående. Jeg håber at min kusine bliver glad og mindes hendes konfirmation når hun læser sedlerne fra venner og familie.

Kortene/papirlapperne kan man dekorere på mange måder og man kan selvfølgelig også lade helt være, men jeg synes det blev ret fint med dette mandala mønster. Jeg tegnede to A4 ark med runde mønstre på, som jeg derefter scannede ind på min computer, hvor jeg i Photoshop skruede maks op for kontrasten (for at gøre den sorte og hvide farve så tydelig som muligt), og printede det derefter ud på kraftigt papir.

God uge til jer 🙂

Ps. glaskrukken er købt i Søstrene Grene og tapen er købt i Tiger.

Se også dette blogindlæg

DIY, Gaveidé
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Grafiske plakater | frkfingernem
    29. April 2017 at 20:11

    […] Min kusine blev konfirmeret for en uge siden, og det var en rigtig god dag! For et par uger siden skrev jeg om kreative og personlige gaver, og jeg var selv kreativ igen, da min kusine skulle have en konfirmationsgave. Hun fik faktisk to gaver af mig (jeg var lige inde i en god kreativ periode ? ) Den ene gave hun fik, kan du læse om HER. […]

  • Leave a Reply