Plakat & symboler

IMG_2277IMG_2255IMG_2257IMG_2263IMG_2259IMG_2298IMG_2290IMG_2291

Jeg har lavet en ny blog hvor jeg kun deler mit grafiske arbejde, men jeg tænkte, at jeg også lige ville dele dette projekt med jer her på frkfingernem 🙂

For et par uger siden skulle vi designe plakater ud fra et ord på fem bogstaver. Ordet skulle vi selv finde på, og det måtte ikke have en bestemt betydning – altså det skulle være et ‘fake’ ord. Jeg endte med ordet “Justo”. Ud fra det ord skulle jeg designe en plakat, som jeg mente beskrev ordet Justo.

Jeg tænkte at Justo kunne beskrive en bevægelse, en rytme eller noget musisk, eller måske mærket på hovedtelefonerne… Jeg kom i hvert fald frem til denne plakat 😉

Derudover har vi også haft en opgave, hvor vi skulle designe symboler. Symbolerne skulle kunne placeres her på Højskolen, og vi skulle lave tre som passede sammen. Jeg endte ud med tre symboler som skal forestille… – Vent prøv om du kan gætte det, inden du læser videre!!! 🙂

… Okay det er ikke sikkert, du kan se det, men i hvert fald skal det forestille en fisk, en dåse og en avis/papir, og sammen skal de tre symboler symbolisere affaldssortering.

Det var lidt om mine grafiske projekter på Krabbesholm, du kan læse mere HER 🙂

 

Justo4

Grafisk design
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply