Kalender og søde hilsner

img_1080img_1082img_2815img_1094

img_1092img_1089
Jeg har helt glemt at dele denne kreative idé med jer! Og jeg ved godt, at vi nærmer os 2017 med hastige skridt, men jeg synes nu egentlig stadig idéen kan bruges, selv hvis den ikke når at blive klar til 1. januar.
Får et par måneder siden gav jeg denne kalender til min veninde i fødselsdagsgave. På nogle af siderne har jeg skrevet små søde hilsner og sjove citater – og som det måske kan ses på billederne, er jeg ret stor fan af minions citater… Jeg synes simpelthen de er så gode! Platte men alligevel utrolig sjove og så sande! 😉 Der findes en helt masse gode på pinterest.

Min veninde rejser et halvt år til Canada her til januar, og derfor tænkte jeg at denne gave var ret hyggelig for hende at have med om på den anden side af jorden. Som dagene og ugerne går, vil hun en gang i mellem få et lille citat, et godt minde eller en “god dag”-hilsen med på vejen.

Tanken med kalenderen er egentlig bare at fylde den med et par søde/sjove hilsner, tegne nogle tegninger eller klistre et par billeder ind. En sød personlig gave, synes jeg 🙂

Men som tiden dog går!! Det er jo vildt at vi snart skal til at skrive 2017 i stedet for 2016… Det sidste halve år er gået så stærkt! Jeg har brugt det første halve år af mit sabbatår på bl.a. at arbejde hos Dilling Underwear, hvilket jeg har været utrolig glad for! Men nu nærmer tiden sig, at jeg skal starte på højskole. Det bliver mega spændende, og jeg glæder mig utrolig meget! Jeg har lidt sommerfugle i maven – men sådan er det nok altid når man skal starte på noget nyt 😉

Jeg håber også, at I ser frem til 2017. I skal vide, at jeg er utrolig glad for at I følger med her på min kreative blog, samt på min instagram. Jeg håber, at I vil fortsætte med at læse med i det kommende år – så må vi se hvor ofte der kommer nyt på bloggen… Jeg vil i hvert fald forsøge at dele et par kreative idéer en gang i mellem 🙂

Glædelig jul og godt nytår!

DIY, Gaveidé, Notesbøger, Personlig gave
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply