Scrunchies aka hårelastikker

img_1761img_1850img_1821
Mangler du stadig en julegave eller to? Scrunchies er den perfekte julegave idé, som kan laves på næsten ingen tid!
Jeg er selv ret vild med elastikker som disse, og sætter ofte en hurtig knold med dem. De er så fine i forskellige farver og stoftyper, og det er fedt at man kan lave sine egne helt unikke 🙂

Jeg var på shopping i Århus og smuttede lige hurtigt forbi stof2000, for at købe lidt nyt stof. Jeg havde tænkt mig at finde noget velour stof, men så skulle man købe en hel dug – det var måske lige i overkanten til et par hårelastikker… I stedet fandt jeg noget andet stof der minder lidt om velour + det mønstrede, og så tror jeg lige jeg vil gå på jagt derhjemme, og se om jeg kan finde en gammel dug i velour. Jeg synes nemlig det ser ret fedt ud når hårelastikkerne er lavet af velour 🙂

Nedenfor har jeg lavet en lille vejledning på hvordan man selv kan sy nogle scrunchies – mega simpelt DIY-projekt!
(Hold musen over billederne eller klik på dem for at læse mere)

img_1763img_1856img_1826

DIY, Gaveidé, Sy
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like