Stjerner i papir

img_1330img_1348img_1341img_1370img_1377img_1364

Jeg elsker december måned og al den hygge der forbindes med den – og jeg ved intet bedre end at tænde kalenderlyset og sætte julemusikken på og være kreativ. Denne gang er jeg blevet inspireret af min lærer fra efterskolen, som er utrolig kreativ! Her den anden dag, lagde hun et billede på Instagram af disse fine femtakkede stjerner. Så nu har jeg været i gang med at folde! (se hendes blog her).

Stjernerne er faktisk mere simple at folde end de måske lige ser ud til, og jeg synes at resultatet bliver super fedt! Jeg har planer om at folde nogle stykker og hænge dem op i vores køkkenvinduer – det er altid hyggeligt med lidt hjemmelavet julepynt 🙂

Papiret jeg bruger, er købt i Søstrene Grene, de har som regel en del fint papir til gode priser. Nedenfor har jeg prøvet at lave en vejledning på, hvordan man folder origami stjerner som disse.

Start ud med at klippe 5 stykker papir der måler 6×15 cm.
(Hold musen hen over billederne for at læse mere).

God weekend til jer 🙂

DIY, Jul, Papir fold
Tidligere indlæg
Næste indlæg

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Grankogler i papir | frkfingernem
  6. November 2017 at 22:54

  […] er interesseret i at lære at folde stjernen på billedet ovenfor, så kan du finde en vejledning HER. De er virkelig også […]

 • Reply
  Femkantet julestjerne | frkfingernem
  2. December 2017 at 16:01

  […] et hyggeligt julehjem, fyldt med foldede stjerner i papir. Sidste år lavede jeg en vejledning på DENNE stjerne, og i år har jeg lavet en vejledning mere, på en anden fin […]

 • Leave a Reply